Nieuws

Nieuwe ballonnen

 

Nieuws in ballonnenland

Nieuws in ballonnenland!  Wij hebben nieuwe ballonnen in een rose-kleur, en zijn helemaal hot in het assortiment als het gaat om versiering! De ballonnen kunnen gecombineerd worden met een cijfer folie ballon in de kleur rose en je hebt een echt eyecatcher! Zo zijn er ook doorzichtige ballonnen met rose kleur confetti erin. Deze confetti ballonnen kunnen ook gevuld worden met helium en om het helemaal af te maken een rose kleurig gewicht eronder. Vind u de kleur rose maar niets? Wij hebben alle kleuren ballonnen op voorraad en in verschillende formaten, met of zonder printjes. De folie cijfer ballonnen hebben wij ook in verschillende kleuren waaronder goud, zilver, zilver met witte stippen en de rose kleur. Wij verkopen de folieballonnen ook zonder helium zodat u de ballon zelf kunt vullen met lucht.

rose ballonnen

Rose ballonnen

 

Doorzichtige ballon met tekst

Doorzichtige ballon met tekst

 

Wat ook nieuw is zijn de grote doorzichtige ballonnen gevuld met ballonnetjes. Deze ballon kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld jullie namen en jullie trouwdatum erop. U kunt kiezen uit elke gewenste kleur. Super gaaf voor jullie bruiloft! Deze ballon is er vanaf € 22,95 exclusief verzenden.

Wij kunnen deze ballon ook versturen met de post. Vandaag besteld voor 16.00 uur is morgen in huis. Om te bestellen kijk op onze website www.feestshopbrouwer.nl

 

 

 

IMG_1025

Zo gaaf zijn deze gepersonaliseerde ballonnen! Voor elke gelegenheid kunt u een mooie gepersonaliseerde ballon geven of stuur eens een ballon op naar die goede vriend of vriendin.

Hoe werkt het?

Stuur een goede kwaliteit foto naar ons toe per mail.

Wij drukken uw foto op de ballon en klaar is uw gepersonaliseerde ballon! Wij kunnen de foto ballon per post versturen, niet met helium ballonnen eronder. De prijs per ballon is € 19,95.

U kunt de ballon nog wat meer body geven door er meerdere helium ballonnen onder te bevestigen en zo krijgt u een mooie gevulde tros ballonnen.