Opening

 • Opening ballonnen

  Heeft u een opening van uw bedrijf of een heropening of een nieuw opgestarte zaak?  Als specialist in ballonnen en ballonnendecoraties voor bedrijven, kan Feestshop Joop Brouwer u als geen ander adviseren over welke kleuren u het beste kunt inzetten.

  Voor uw opening kunt u kiezen voor een ballonnenboog, ballonnenpilaar, helium ballonnen of een decoratie, met de decoraties valt u goed op en trekt u klanten naar uw nieuwe bedrijf. Om het af te maken kunt u de kleuren van uw huisstijl doorvoeren in de ballonnen.

  Geeft u een receptie ter ere van uw opening, dan kunnen wij ook binnen uw bedrijf aankleden met ballonnen in uw huisstijl. U kunt dan denken aan helium ballonnen op de tafels, ballonnenpilaren in de kleuren van uw logo of een ballonnenwand waar u foto’s kunt maken.

  Wij bedrukken ook ballonnen met het logo / naam van uw bedrijf en die kunnen wij kant en klaar leveren met helium.

  Iedere decoratie kan uniek gemaakt worden waarbij wij aansluiten op uw marketingdoelen. Daarbij maken wij uitzonderlijk gebruik van kwaliteitsballonnen en latex die biologisch afbreekbaar zijn. Bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, openingen en productpresentaties, evenementen en aankleding van beurzen, wij adviseren u graag.

  Wij bezorgen de ballonnen decoraties in heel Nederland waaronder Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk, Amsterdam, Deventer, Gorssel, Lieren, Gorinchem, Utrecht, Doetinchem, Nijmegen, Hilversum, Almere, Soest, Nijmegen, Meppel, Meppel, Zutphen, Ede, Raalten, Zeist, Lelystad.

   

   

 • Opening ballonnen